Söndag

Godmorgon fina Söndag. Idag ska jag få reda på min grej som jag skrev tidigare i veckan, så jag hoppas X har tänkt klart på den! :) För jag är grymt nervös på vad som kommer att sägas!

Men gårdagen blev okej. Blev kopparbergsmarken på dagen med Vic, Vics mamma och låtsaspappa och det var mycket trevligt. Jag blev till och med chaffis hem för de ville ta en öl till maten, och sen bjöd de på mat. VÄldigt gott, tack åter igen för det. Sen blev det hem hit till lägenheten och sen blev det åka till mor och fars hus för att hjälpa Amanda att städa. Så nu är heöa huset städat! Haha, fan vad duktigt! Och sen efter ett tag så blev Vic med och lekte, det gillar jag massor.


Men idag så fick jag sova lite längre faktist, var skönt. Känner mig piggare och gladare. Men först så ska jag väl vänta på att min prins vaknar så vi kan äta lite frukost. Sen blir det nog dra hem till mor och far, för att träffa dom lite också. Sen får vi se vad det blir, tror det blir lugnt framför tvn ikväll med raring. Har knappt hunnit med att "umgås" och så.. Igår så drog jag iväg på dagen och eftermiddagen och då drog han iväg till sin far och drog direkt till jobbet. Så får hoppas på mer mys ikväll! :) Ska ta en snack med den där busen, min buse! <3

Nejdu, nu ska jag faktist lägga mig och kolla klart på filmen so mgår på tvn.. Sedan väcka raring och fråga om han ska ha mat. Ha en sådan otrolig bra dag så får vi höras senare.



Min framtida bil, het va?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0