YES!

Men som sagt så har vi tränat. Det blev jag och Evelina idag på träningen :p Imorgon blir det mer träning, på torsdag med. Fan, toktränar ju. Men det är ju bra det, för då blir man av med lite sånt som kallas för "kärlekshandtag". Hahaha, men vadå. Vem gillar inte kärlekshandtagen på sin partner? ;b

Måste få ut mig detta
: Jag trött på hur fanimej ni orkar stri hela tiden? Det är seriöst ingen som bryr sig om dig, ingen alls. Det är ingen somgillardig när du betér dig som en jävla fitta och sen när du tror att du får som du vill jämt, om du inte får det så lackar du sönder totalt. Vilket svin du är alltså. Dagen du drar härifrån, den dagen kommer folket gråta av lycka.



Hmm... Men nu ska jag vara tyst om det. Nu ska min älskling få göra mig på bättre humör som han alltid lyckas med. Plus att jag är nytränad  och nyduschad. Kan det bli bättre? Klart det kan. Gosa med min goding gör allting genast mycket bättre. Jag har iallafall någon som älskar mig <3. Men sen så blir det nog en tidig kväll, är bra trött. Men först TVMYS med den bästa människan som finns - min baby! Godkväll folket.


Kommentarer
Postat av: Anna

Sköt dej själv och skit i andra är helt klart mitt tips :) tack för Gratulationerna btw ;) thihi

2010-02-17 @ 15:50:07
URL: http://vildvittranss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0