Lördag

Sitter nu hemma i lägenheten och är svintrött. Vad fan är jag det för?

Gårdagen blev med Tolan, bra kul. Va hemma hos hennes far m. familj och hade askul. Grymt kul! :D Sen kom Daniel dit, och då blev det ännu mer roligt för skämma ut Tolan är ju skoj ;b Men efter det så är det så att jag åkte till Patrik (där han va) för han va ute och drack. Bra fuller va han. Vid 03.00 tiden så sa jag att jag åker hem om han ska åka med, annars skulle han få gå. Och ja, han skulle åka med. (lata gris!). 03.30 fick jag lägga mig i sängen för att sova! Men det konstiga idag är att jag har ont i mitt huvud, är trött och allmänt seg. Borde inte Patrik vara det då? Nej, jag fick hans baksmälla.. FAST jag va nykter! Men kan tro det iallafall :p

Men annars ida gså har jag plockat lite, varit i strömsdal och ätit med T. Efter vägen så mötte vi massa rallybilar, kom skitfort och vi va jätte rädda på vägen där när vi kom. Men vi kom fram iallafall, så tur vad väl det. Sen så åkte jag till mamma och pappa en stund, va med Rambo också. Sen åkte jag och lämnade bilen på jobbet, för den är på "avtining" förtillfället. Så mamma körde mig till affären så jag fick handla, och jag handlade grejer till lasagne. Så kvällsmaten blev lasagne, och det blev faktist lyckat! :D Bra S, bra på mig! Och nu är det bara tvchill som gäller.. Grymt skönt!! Är för trött för att göra något speciellt.. Kanske en sväng till grahajdi(?).


Jo just ja, jag vet någon som är toklycklig just nu ;b Lycka till ikväll sweet! Hoppas på det bästa, gör ingenting som jag inte skulle göra!
E - i miss u :/

Men ha en bra kväll! (: Kram


Kommentarer
Postat av: fisen

det skulle väl vara snällt om du kunde fråga mej oxå om jag vill med till strömsdal o inte bara t

2010-01-31 @ 11:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0