fortfarande sextonde juni.

Tja.
Jag visste inte vad jag skulle skriva, så sen så kom jag på lite saker som jag skrattar åt. Hur kul vissa människor kan vara alltså, och hur patetiska och lömska andra är. Tur att jag inte inte är i närheten av dom längre, har hört ett och annat om den/dem.. Mohahahahaha!

Men idag så blev det en kort arbetsdag, åkte hem till mit och va med Rambo och råkade visst somna ett tag. Sen så vid 12.00 så va det möte på jobbet. Fick smörgåstårta och kaffe. Sen åkte jag hem och gjorde god mat till min älskling och mig. Blev bättre än jag trodde.. Sen blev det en glass med Emlan, och då träffade vi Robin och fick se på hans valp! :) Skitsöt! Och sen tog jag, Jessica, Lovis och Zorro en promenad runt gäddsjön. Mycket kul, sen lekte de för fulla muggar vid gäddsjön (badplatsen). Ännu mer kul! Och sen åkte jag till ica för att handla hem lite sallad, jag gjorde sallad till kvällsmat. Mycket gött! :) Som ni ser så hinner jag med bra mycket på mina dagar, eller rättare sagt.. Jag har mycket att göra på mina dagar! :) Och nu är det bara tvn en stund, innan läggdags.. Godnatt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0