Annars

Ska jag nog ta mig i akt och försöka få iordning på lite andra saker här hemma. Som att städa mitt gamla rum! ;p Det roliga med det är att det är mer stökigt nu, än vad det var när jag bodde här :p Haha, små lite kul faktist :) Men plocka iordning här lite grann gör inget, skönt att ha det rent här med. Sen blir det nog äta käk.. Antingen här eller hemma i lägenheten, beror på när Patrik kommer hem från skoterturen. Sen ikväll är det träning också, det gillar jag! :) Skönt att träna av sig lite.

Men framöver så vet jag inte ritkigt vad som händer. Träningar tisdag-torsdag iallafall. Sen på Fredag ska nog jag och min älskade sambo åka till Örebro (tror jag, prat på det) för att handla lite. Lite grejer från IKEA till lägenheten tror jag, sen ska jag få handla mina efterlängtade skor! Jag SKA bara ha dom, har fan knappt nå hela skor alls nu ju :/  Sen tror jag det va prat på att gå på bio och äta god mat också, eftersom vi inte ofta gör något tillsammans så tar vi chansen när vi väl är iväg :) Så Fredag kommer nog bli en bra dag tror jag!! :) Nej men nu har jag skrivit lite för mycket här ;p Dags att börja fixa i mitt gamla rum. Puss och Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0