Måndag

Idag är jag hemma för "vård av sjuk hund" ;p Tur att jag hade massa håldagar att ta ut. Hon har fått dagens medicin, så nu är hon lugn igen. Hon har nog lite ont! Inatt pep hon varje timme typ, och vet vet inte varför. Gnäller bara. Hon hade tratten på sig inatt, kanske va den hon ville ha av? Jaja, 7 imorse gick jag upp iallafall. Men egentligen, vad konstigt det känns att vara hemma på en Måndag liksom ;p Jag är van att jobba annars.. Men vad gör jag inte för min lilla snutta?

Jani, idag ska jag nog försöka pyssla med saker som inte hanns med igår. Lite plock, städning etc. Sen funderar jag på om jag ska ta mig till kringlan för lite frulle? det år ju så brutalt gott där alltså! Sen vid 12 ska jag till mormor och äta, för då får jag träffa morbror Jimmy och kusin Henrik som kommer. Henrik ska till Australien (eller vart det var), så han är här och säger hejdå. Han rymmer ifrån verkligheten, och kärleks trubbel liksom ;) Haha. Så det ska bli kul att träffa dom! :) Och sen ska jag försöka roa Maya lite, hon tycker jag är jätte tråkig. Men hon ska inte få röra på sig speciellt mycket.. Men jag kan nog försöka göra lite sökövingar och småsaker. Bara för att hon inte ska bli alldeles för slappad! Och sen är det bara att dra iväg till hundkursen för att få lite information och meddela att Maya inte är ritkigt frisk.. än. 


Nej, nu ska jag se några avsnitt utav av min favo-serie.. GLEE! Byebye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0