Torsdag

OBS! LÅNGT INLÄGG! :)
Igår var jag på hundklubben hela eftermiddagen. Det var tävling där igår, och jag hade lovat att ställt upp med att stå i köket. Så snäll som jag är, så var jag där. Kom därifrån vid 21.00, sen åkte jag till en kompis som fått kattungar, eller hennes katt har fått det. 3 söta små saker! Men fick ett sms om att en kanske inte överlever, men det ska vi be till Gud för att den gör! Håller alla mina tummar och tår!!! Komigen nu lillen, kämpa!
Och efter det åkte jag och hämtade hem min hund som har varit hos mina föräldrar hela em/kvällen. Vad snälla föräldrar kan vara alltså, de ställer alltid upp. Sambon jobbade eftermiddag, och Maya tycker INTE om att åka lastbil.. Så jag tyckte det va bättre för henne att åka dit och va med ute och pyssla istället för att sitta i en bil på hundklubben och tråka. Jag skulle tycka det var jätte tråkigt iallafall ;p

Men tävlingen var kul att kolla på, iofs
såg jag inte allt eftersom jag höll koll på köket men jag såg en del. Så nu är jag sugen på att anmäla mig och Maya. Men det kanske är bra om vi gör det? För då har vi något att se fram emot, så då "måste" vi träna. Annars tänker man att man tar det sen, men sen brukar inte bli av ;b
 
Idag så ska jag bara ta det lugnt på kvällsfronten och försöka lägga mig i tid och sova ut imorgon. Är så trött nu på mornarna. Idag efter jobbet (innan jag får ta det lugnt) så behövs det en storstädning hemma. Så jag vet vad jag har att göra. Ska försöka med en långpromenad så jag och Maya får komma ut. Hon kommer tycka jag är supertråkig när jag "bara" städar. Och efter promenixen får jag inta ryggläge i soffan. Längtar redan dit.
 
Ihelgen är det midsommar, och imorgon är vi lediga ifrån jobbet. Ikväll kommer en del av min släkt, resten på Lördag förmiddag. Sen kommer även Johannes släkt.. Gosh! Och äta massa god mat, kommer få träna extra mycket till veckan.. Kommer bli jätte mycket mat. Det kommer även bli full rulle hela helgen känner jag, som jag som ville ta det lugnt eftersom jag inte alls har sovit bra denna vecka :/ Men släktningarna är alltid kul, träffar dom inte allt för ofta. Hoppas dom har med sig sin leksak! *fniss!*
 

Bilder ifrån midsommar 2010, och den firades i våran sommarstuga (th). Och bilden till höger är bara några av dom kusiner som ska komma. Vi är fleeeeeeeeeeeeer faktist! =)  
 
Jag ska ta med mig min systemkamera så jag får massa nya bilder. En kamera är till för att användas! Så bloggar jag inget mer efter idag så vet ni varför... - Jag har fullt upp!
Men ha en superbra helg, och gör inge dumt som ni kommer att få ångra sen. Puss och kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0