Freeeeedaaaaag

Fredag Fredag Fredag. Vad ska man göra idag tro? Jo, jobba klart såklart. Och idag är det smörgåstårta här på jobbet! Fan så gott! Men hoppas den är god bara, annars är mina förväntningar åt helvete.

Men sen då? En promenad, sen tror jag det kanske blir en liten fika. Eller om det blir tvärtom, humm... Märks vad vi är sugna på. Sen när kvällen är kommen så är det FREDAGSMYS och hockey. Så, heja FBK ffs!!
Och en annan sak, mina saker som jag har beställt har kommit. Allting! Beställde ifrån engelsoons och sen glömde jag berättade att jag hade beställt ifrån SKKs hemsida, förra veckan. Och ifrån SKK så beställde jag en funktiontröja, bajspåsar, nyckelband och en pärm (för mayas saker). Det var inte heller så dyrt.. Jag bestället mycket, men det är bara småsaker och billiga småsaker! ;) Har faktist lite pengar över!

Nu är det bara 3 dagar kvar, sen börjar lydnadskursen. Jag måste träna igång Maya lite ihelgen. Hon är så himla överaktiv eftersom vi har varit lite lata under vintern.. (A) Sen har jag fått en tid när Agilityn startar. Torsdagen 12 April 18.00! Oooohhhh, jag är så sjuuuuukt taggad! Kommer mest tycka synd om Maya, har så mycket planer för henne. Eller är det mig det kommer vara synd om? Höhö. 

Jag bara älskar mitt liv, allt går så bra och jag är så himla glad! :D Puss på mitt liv! :*
Have a nice day.
// S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0