Hund-planering

Ja... Snart börjar vårens alla hund-kurser och pyssel så man kan få vara ute och hålla på. 26 Mars är det "anmälnings-dagen" då man ska anmäla sig till den kursen/kurser man vill vara med på. Och det jag VET är att jag och Maya ska gå på fortsättnings-kursen som är mer tävlingsinriktad, och det ställer ju mer krav på mig och hunden. Sen tänkte jag även hoppa på en Agility-kurs för nybörjare, har provat på lite sähär vid  sidan av och Maya verkar gilla det iallafall. Så nu får jag hålla tummarna på att dessa kurser är på 2 olika dagar, träligt om det skulle vara samtidigt ;) Höhö!

Så, jag har massvis med planer för våren/sommarn/hösten för både mig och Maya. Så det är bara att börja ta tag i sakerna också.


Kommentarer
Postat av: mella

vad kul, jag tänkte också köra agility med Cazper :)

2012-03-14 @ 10:39:36
URL: http://mellapersson.blogg.se/
Postat av: mella

Jag funderar på att gå nybörjar kursen också men vi har ju inte kommit så jättelångt men den är ju till för att lära sig så :), jo vore skönt med nån man vet vem det är i samma grupp iaf. Det vore ju förargligt om det blev så, nej men jag tror nog dom tar lite hänsyn till sånt också :)

2012-03-14 @ 21:58:11
Postat av: hanna ♡

vinnarna uppe - kika in.

2012-03-14 @ 22:58:31
URL: http://heaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0