Måndag

Hej på er!
Min bil är nu såld! Fast det är en äldre dam som kommer och hämtar den på Torsdag (ska besikta den på Onsdag). Så hejdå älskade Clio, du har varit med om mycket och du kommer vara saknad.. :* Hihihi.

Och ja, helgen har varit toklugn, har bara degat hela helgen! Fan så skönt. Men tror ni inte att jag har världens otur eller?! I lördagskväll så började jag frysa lite smått, så jag hade filt och mös i soffan med mig själv. Sen kom Vic och vi åkte och sa hej till Jocke (skulle ändå hämta Johannes där). Och under natten så har jag frysit som bara fan... Och vaknade med en huvudvärk igår. Men sen lördagen på dagen så gick allt bra. Jag tog strepsil (till halsen), alvedon och drack te. Tog även ett bad hos mina föräldrar.. Men tamejfan så låter jag som en kråka idag! Vaknade en halvtimme före klockan, hade dragit på mig 2 täcken och fick en host-attack. Men jag har inte ont i huve just nu, och inge snorig. Bara hes, hostig och KANSKE febrig. Jag fryser inte så värst nu iallafall. Får se vad chefen säger.. Hon kanske skickar hem mig, vem vet?

Ajja, jag ska inte göra så avancerade saker idag på jobbet. Bara ta det lugnt, och försöka komma klara av dagen. Önska mig lycka till. Ha en bra dag! :)


Kommentarer
Postat av: Alice

Krya på dig sara! :)

2012-03-05 @ 15:40:35
URL: http://Http://tookaann.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0