Torsdag och spårningsdag m. Malin

Jag tror jag fick till headern själv, eller "flyttade" ner själva grejen där. Ja, vad det nu heter. Men ser ni något mer "fel" som inte har varit där förut så får ni mer än gärna säga till. 
 
Idag blev det att hjälpa MALIN med att lägga ett viltspår när jag slutade vid 16.00. Spåret fick ligga i ca 90 minuter eftersom Malin slutade vid 18.00. Och jag må då säga att den dära älg-kalven är jätte duktig på spåret. Det gick snabbt och han visste vad han skulle göra. 

   
 
 Och sen provade Malin för skojs skull att bara dra klöven UTAN blod till Maya. Och ja, det funkade faktist bättre än jag trodde. Min lilla mes.. ^^ Sen fick även Maya leka av sig lite med Harry, eller leka och leka. De sprang väl som tokar rättaresagt. Dizel skulle bara snuska sig, och hon är ju så snäll så hon säger aldrig ifrån heller. Hmm, trodde tikar skulle vara bestämda? ;p De hann även med en sim tur INNAN spåret också, skönt. Sen efter spåret så körde vi lite lydnad på folkrace-bana. Haha hör och häpna! ;) Och bra gick det också!! :D
 
Nu är vi iallafall hemma. Jag är mätt och belåten. Maya är mätt och belåten, och vi har intagit soffläge. Eller fröken M har väl redan hunnit att somna så sött också.  Det är nu 2 st som sover som stockar bredvid mig på varsin sida. Gubben och hunden. Mina älsklingar, de får arbeta hårt ♥
 

Det är bara matte som ska ta en dusch och sedan ska vi ta natta. Godkväll på er! :D 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0