Onsdag

Ja, lill-lördag och sen innebär det bara att det är 2 nätter kvar, sen är det helg. Sweet! Sen har jag räknat ut att jag har ca 4,5 vecka kvar att jobba i Nora innan det är dags att börja jobba på Ovako. Och sen så ska ju min personalchef i Nora börja som personalchef här på Ovako istället. Bra va!? Hahahaha, då vet hon ju att jag jobbar också! ;) Man bara för att jag "jobbar för henne" (eller hur man nu säger) sen innan så betyder inte det att jag ligger bättre än någon annan.

Idag har vi varit familjesociala. Svärföräldrarna mina har varit här medans jag sov, tog bort lite trän på gården och fixade. Så det bli tippen imorgon med lite ris och skräp. Sen drog vi till mina föräldrar och va sociala där med en sväng och sen åter igen till svärmors föräldrar. Fick lite mat, sen hjälpte Johannes att få ner båten i vattnet. Så nu är det bara att invänta värmen så man kan vara ute och åka vattenskidor+skoter mm.
Och nu ska det bli en varm dusch, en bra film och försöka tagga upp till arbetet. Jippjojjippijäj....
Men ha en bra kväll, och natt. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0