Måndag, sista oktober

Allt i allo news.

Ny vecka, nya möjligheter!
Men som jag skrev igår, vi va ju i Mjölby. Gick up vid 05.00 och trodde jag skulle se ut som ett kryss i ögat, men det gjorde jag icke! Vilken tur. Men L va jätte duktig, skit fin! Men han dömdes "för stor".. Wtf!? Vadå för stor? Varför? hmm... Men tyckte synd om han iallafall. Men ni va fina ändå! :D

Imorse vaknade jag bara en halvtimme för tidigt och kunde ej somna om.. Typiskt! Och jag slocknade direkt jag la mig igår, tror ni jag va trött eller? Jo, det va jag också!
Idag så kommer det bli en väldigt upptagen Måndag. Först ska jag jobba mellan 7-16. Sen ikväll blir det en minitävling mellan oss på kursen. Ska bli så himla spännande! Jag har faktist övat en del på att hon ska ligga när jag säger "ligg" fast jag fortsätter att gå. Det börjar hon kunna! Sen ska jag även öva lite mer på några saker till när jag kommer hem idag. Detta ska bli så himla spännande! :D Heja mig och Maya! HEJA HEJA HEJA! =)


Imorgon kan jag meddela att min moster m. kusiner kommer hit. Va ju flera dagar och veckor och månader jag såg dom sist. Längtar så efter dom. Och dom längtar nog efter mig! (A) Eller... De vill nog se Maya! ;p Då duger väl inte jag längre? ;b Hahaha. Joda, det gör jag nog endå ska ni se! :) Och till helgen ska vi äta min favoritmat (förutom strömsdal-maten) - Kalkon! Åh, jag längtar som fan till det också... *dreggel...* Ge mig helg nu igen!!
Och sen ska jag även fråga fröken E om hon och M har lust att leka med mig och Maya någon dag. Men det har hon redan lovat mig ;) Skönt att kunna tala normalt med varandra igen, stumpan! <3
Denna vecka kommer bli otroligt bra, och den kommer nog bli otroligt rolig. Det tror jag starkt på!!! :D :D


Och sen är det bara 85 dagar (tror jag) kvar tills utomlands resan!

Ha en bra dag. Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0