DAG 1

Idag började kursen, tävlingslydnadskursen. Men som vanligt hade vi en sådan himla otur med vädret. Det vräkte ner regn, och sen började det åska. Vi gick in i klubbstugan och körde lite teori och "coachen" frågade lite hur långt vi ville gå med tävlingen. Så vi fick lite tips, och sen ska vi beställa hem böcker som vi ska ha och lära oss HUR man lär in ett moment. Steg för steg. 
 
Jag köpte hem i Juni-månaden en bok (se här) som heter "Med sikte på 10:an". Och nu är det trräningsguiderna vi ska beställa hem. För dom såg jag inte  att dom fanns när jag beställde hem den "stora" boken. Belöningsboken. Så några ska ha den "stora" boken och några andra (exempel jag) ska ha träningsguide delarna. Det var väl det vi gjorde idag på kursen i det roliga regnvädret! (: Mer träning på Lördag eftermiddag, och hoppas då på finare väder. Eller det SKA bli finare väder, enligt väderprogosen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0