Tisdag

Jag var hos tandläkaren igår. Och jag måste säga att jag har varit oerhört duktig med att sköta mina tänder. Har inte haft hål på ca 7 år.. MEN igår, hittade dom självklart 2 st småhål. Så på Onsdag nästa vecka ska jag laga första tanden. Den andra får jag tid för sen. Usch, vill inte... Jag har inte tandläkar-skräck. Men det är obehagligt när de gröper i munnen på mig.

Och tack för tipsen om presenter. Fick en del tips på vovve.net, bloggen och sen från mina vänner. Och jag har världens grej, eller rättare sagt. 2 saker som han ska få. Och jag VET att han kommer att gilla dom ;) Jag kan tyvärr inte tala om det här på bloggen, för han läser den ibland. Det blir inga överaskningar om han vet vad det är. Hoppas saken som är beställd hinner komma hem imorgon. Så mina vänner, ni får maila eller smsa mig om ni vill veta ;) *fniss!*

Idag är det lugnt, ingenting står på schemat som är ett måste. Eller jo, bakning idag/eftermiddag. Det är någon som fyller år ju imorgon... ;) Och en långpromenad med min lilla tjej är ett måste. Ha en bra dag, Puss&Kram.



Jag och Maya i höstas.
Fiske-mys i den fina vädret.



Kommentarer
Postat av: alice

nej skriv på bloggen sen vad du köpt!!! :)

2012-02-08 @ 06:31:27
URL: http://tookaann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0