Måndag

Har hunnit vilat upp mig en hel del under helgen. Gud så skönt. Nu kommer det gå bra på jobbet denna vecka iallafall! ;) Tur det är helg varje vecka så man hinner vila upp sig. Fast det skulle inte skada om helgen var EN dag till. Hinner inte med allt man vill göra ju ... ^^ 
 
Idag är det Måndag, i vanliga fall är det hundkurs. Men den är nu avslutad och har en "fri" dag på Måndagar ifrån sånt i vinter. Eventuellt om vi ska börja träna hund i ridhuset (som jag hoppas på!) någon dag i veckan. Det återstår och ser när vintern är kommen.
Men ikväll/eftermiddag är det så att jag har tänkt mig en löptur (=promenad + löp i intervaller) med Maya. Motionera lite är inga fel. Vädret ser ut att vara underbart just nu, men det kommer säkert bli dyngväder i eftermiddag när det är slut på arbetsdagen... Men efter motionsrundan blir det en pluggkväll! Som VANLIGT så  läser jag i jägarboken precis dagen innan det är "läxförhör". Typsikt mig! ;) Måste bli bättring på det ^^ Och emellan där någonstans ska jag pricka in lite mat i schemat. Undra vad det kommer bli för middag? Hmm.... :) 


Kommentarer
Postat av: Emelie

sv. Ja precis! Åh vad roligt! Vad blir det för nytillskott :)

2012-11-13 @ 08:38:19
URL: http://nagontingstorre.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Sara Leppänen

En hundgalen jägarinna på 29 år. Bor i Karlskoga med min sambo Mattias. Här kan ni följa våran enkla vardag. Varmt välkommen! :)




RSS 2.0